A hús tényleg rákkeltő? Mit mond a WHO?

A hús tényleg rákkeltő? Mit mond a WHO?

??Tudtad? A hús fogyasztása nagy mértékben változó az egyes országokban, egészen a néhány százaléktól a 100%-ig fogyasztanak vörös húsokat. A feldolgozott húsok aránya némileg alacsonyabb. A szakértők arra a következtetésre jutottak, hogy a feldolgozott húsok napi 50 gramm fogyasztása megnöveli 18%-kal a vastagbélrák kockázatát, a vörös húsokat pedig valószínűleg rákkeltőnek nyilvánították. Nem akarsz egy második esélyt? //forrás: WHO (World Health Organization), IARC (rákkutatással foglalkozó tudományos bizottság).

(in English)
??Did you know that? The consumption of meat varies greatly between countries, with from a few percent up to 100% of people eating red meat, depending on the country, and somewhat lower proportions eating processed meat. The experts concluded that each 50 gram portion of processed meat eaten daily increases the risk of colorectal cancer by 18%, they said consuption of red meat as probably carcinogenic to humans. Don’t you want a second chance? //source: WHO (World Health Organization), IARC (International Agency for Research on Cancer).



A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.