Varga Balázs Vegán Sporttáplálkozás
Sporttáplálkozási útmutató az izmos és szálkás testhez
Fehérjemítosz és egészséges vegán sporttáplálkozás
…hogy elérd a maximális sportteljesítményt egy tápanyagdús növényi étkezéssel
Zavarba ejtően sok táplálkozási irányzat létezik. Tanuld meg mitől lesz egészséges a növényi étrend és hogyan lesz hatásos izomépítéshez, teljesítményfokozáshoz, regenerációhoz = sporttáplálkozáshoz.
 • Ingyenes online webinár, csak regisztrálni kell
 • Mikor? 2022. március 29. kedd 19:00 óra
 • Helyszín: online, Zoom webinár
 • Milyen hosszú? kb. 90 perc
 • Résztvevőszám: max. 200 fő
 • Ajándék: A webinár résztvevőinek meglepetés ajándékok és kedvezményes termékvásárlási lehetőségek
Jelentkezz az ingyenes webinárra!

REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!
Ha szeretnéd tudni, hogy mikor lesz
hasonló esemény, akkor iratkozz fel
a hírlevél értesítőre, hogy
első kézből kapj információt!

>> Hírlevél feliratkozás itt <<

Mi ez a fehérjemítosz és mit fogsz kapni az előadáson?

? Fehérjemítosz
A fehérje körül kialakult viták és tévhitek évek óta foglalkoztatják a szakértőket és a sportolókat. Nem találkoztam olyan sportolóval – legyen akár vegán, vagy nem vegán –, aki valaha ne tette volna fel azt a bűvös kérdést, hogy: Mennyi fehérjére van szükségem és mikor egyem azt? Megfelelő-e a növényi fehérje, kell-e komplettálni, teljes értékű-e? Az előadáson részletesen tisztázzuk a fehérjemítosz kérdését.
⭐ Válaszokat kaphatsz az alábbi kérdésekre
Mi az egészséges táplálkozás? Hogyan kapcsolódik a krónikus betegségekhez? Ha vegán vagyok az egészséges? Mi az a fehérjemítosz? Hány gramm fehérjére van szükség sportolóként? A szénhidrát tényleg hízlal? Milyen ételeket érdemes fogyasztani, hogy a sportteljesítményünket növeljük? Mik a vegán sporttáplálkozás előnyei?
✋ Gyakorlati ismeretek
Új tudást és gyakorlati ismeretek kapsz, amiket akár már másnap tudsz majd alkalmazni. Ezek segítenek elindulni az úton és elérni a sporttáplálkozási céljaidat.
? Tapasztalatok és sikerek
Az előadáson olyan élményeket fogok megosztani, amiket konkrét sportolóktól származnak. Megtapasztalhatod saját magad is mi az oka annak, hogy már egyre több sportoló vált növényi alapú táplálkozásra.
✍ Tudományosan bizonyított
Az előadás során a ma legfrissebb és legaktuálisabb kutatások által bizonyított felfedezésekről tudhatsz meg többet, melyek segítenek megérteni a sporttáplálkozás körül kialakult tévhitek magyarázatát. Nem vegán dogmákat kapsz, hanem a bizonyítékon alapú orvoslás korrekt magyarázatát.
⏱ 90 perc élőben
Az előadást élőben fogjuk közvetíteni, így fontos, hogy feliratkozz, mert csak így kaphatsz értesítőt az indulásról és a közvetítés helyéről.


Olvasd el azok véleményét,
akik már voltak valamilyen előadásomon


AZ ELŐADÁS HÁZIGAZDÁJA: VARGA BALÁZS

Szakmai háttér
Vegán táplálkozási szakértő és blogger. A Pécsi Tudományegyetemen tanult a Dietetikai és Komplementer Medicina Tanszéken. A TOP 10 legjobb növényi étel a testépítéshez és a Teljesítményfokozó növényi ételek című e-könyvek szerzője. Legismertebb munkája a Fehérjemítosz című könyv, amely Magyarországon egyedülállóan foglalkozik a növényi alapú táplálkozással. A könyv nagy hangsúlyt fektet a sporttáplálkozásban régóta fennálló tévhitre, miszerint az izomépítéshez hús kell.

 • Több mint 150 szakmai blogcikk
 • 29 teltházas előadás
 • Több mint 5 000 eladott könyv
 • Több mint 12 000 Facebook követő
 • Több mint 12 000 Instagram követő
 • Több mint 190 elégedett ügyfél


Szeretek vacsorával egybekötött szakmai előadásokat tartani, ahol nem csak tanulni lehet, de új ízeket megismerni és barátkozni hasonló gondolkodású emberekkel.


Már 20+ podcast adásban beszélgettem vendégekkel az életmódváltásról, az egészséges táplálkozásról és a sportolás hasznosságáról

Miért érdemes regisztrálnod?
Hatékonyan és gyorsan megszerezheted az előrelépéshez szükséges tudást.
Az előadás szórakoztató, de pontosan annyi ideig tart, ami szükséges a teljes megértéshez.

? Kérdezési lehetőség előadás után
Az előadás után nem rohanok el sehová, 15-20 percig örömmel válaszolok a felmerülő kérdésekre. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tudod átültetni a saját életedbe a növényi alapú táplálkozást, akkor kérdezz és válaszolok.
? Felvételről is visszanézhető pár napig!
Akkor is érdemes jelentkezni, ha nem tudsz részt venni élőben, mivel az előadás hetén vasárnap (április 3.) éjfélig visszanézhető lesz a közvetítés felvételről is.


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.