Inspiráció edzéshez

Inspiráció edzéshez

Edzés? Hó, eső, hideg vagy szél? Edzem az elmémet és a testem követni fogja. Soha nem adom fel. Nincs gyengeség a szívemben. Ezt senki nem tagadhatja el tőlem. Senki nem fog szembeszállni velem és senki nem fogja megmondani, hogy ki vagy mi vagyok és mi lehetek. A hit fogja megváltoztatni a világom. Senki nem fogja megmondani, hogy mit tehetek és mit nem tehetek. Vereség és visszavonulás, ilyen szavakat nem ismerek. Nem értem meg ezeket a kifejezéseket. Nem értem meg amikor rosszra fordulnak a dolgok. Nem értem meg a hibákat. De megértem ezt: győzelem és soha meg nem hátrálás. Menj előre és soha ne add fel!
– néhány inspirációs mondatrész Flower csapat edzőjétől


(in English)
Workout? Snow, rain, cold, wind? I have trained my mind and my body will follow. I will never surrender. Weakness will not be in my heart. No one will deny me. No one will defy me and no one will tell me who and what I am and can be. Belief will change my world. I will define myself. And no one will tell me what I can and cannot be. Defeat, retreat those are not in my words. I do not unserstand those definitions. I don’t understand when things go wrong. I don’t understand mistakes. But I do understand this: I understand victory and I understand never surrendering. Go ahead and never give up!
– some inspiration words by coach FlowersA kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.