Varga Balázs Vegán Sporttáplálkozás
Növényi sporttáplálkozás, tudományos alapokon, fikciótól mentesen!
Kapcsolat
Szia!
Örülünk, hogy itt vagy az oldalon! A kapcsolatfelvételhez kérjük, töltsd ki az oldalon található űrlapot.

Kérjük, hogy ezen az űrlapon keresztül akkor írj, ha üzleti kapcsolat, interjú, oktatás, szakmai előadás, céges rendezvények vagy egyéb promóció kapcsán szeretnél beszélni velünk.

Ha egyéni 1:1 mentorálásra van szükséged vegán életmód, sporttáplálkozás vagy táplálkozási tanácsadás kapcsán, akkor kérjük, jelentkezz ezen a másik űrlapon.

Levelezés
Közvetlen e-mail cím, amire tudsz üzenetet küldeni:
info@balazsvegansport.hu

Hírlevél
Ha szeretnél a hírlevélre feliratkozni és friss információkat kapni mikor lesz új előadás, új program, vagy új blogcikk, akkor ezen az oldalon tudsz a listára felkerülni:
Hírlevél feliratkozás

Legyél te is patronáló!
Ahhoz, hogy gyakrabban tudjunk publikálni postokat, cikkreferátumokat és Podcast adásokat, bizonyos munkák elkészítését csapatban végezzük, hogy gyorsabban és több anyagot tudjunk készíteni nektek. Ezzel jelentősen gyarapodhat a Te tudásod is. Amennyiben szeretnéd támogatni a szerkesztőség munkáját, ezt itt teheted meg:
Patronáló leszek!

Social média
Nézd meg az Instagram oldalt: @balazsvegansport
Nézd meg a Facebook oldalt: Balázs Vegán Sport

Lépj kapcsolatba velünk!

    Adatvédelmi nyilatkozat*: hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat az Imaginative Bt., mint adatkezelő kezelje. *Adatkezelési Tájékoztató a láblécben található linken érhető el.    A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
    Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.