Varga Balázs Vegán Sporttáplálkozás
Növényi sporttáplálkozás, tudományos alapokon, fikciótól mentesen!
Kapcsolat
Szia!
Örülök, hogy itt vagy az oldalon! A kapcsolatfelvételhez kérlek, töltsd ki az oldalon található űrlapot.

Kérlek, hogy ezen az űrlapon keresztül akkor írj, ha üzleti kapcsolat, interjú, oktatás, szakmai előadás, céges rendezvények vagy egyéb promóció kapcsán szeretnél beszélni velem.

Ha egyéni 1:1 mentorálásra van szükséged vegán életmód, sporttáplálkozás vagy táplálkozási tanácsadás kapcsán, akkor kérlek, jelentkezz ezen a másik űrlapon.

Levelezés
Közvetlen e-mail cím, amire tudsz üzenetet küldeni:
info@balazsvegansport.hu

Hírlevél
Ha szeretnél a hírlevélre feliratkozni és friss információkat kapni mikor lesz új előadás, új program, vagy új blogcikk, akkor ezen az oldalon tudsz a listára felkerülni:
Hírlevél feliratkozás

Legyél te is patronáló!
Ahhoz, hogy gyakrabban tudjak publikálni postokat, cikkreferátumokat és Podcast adásokat, bizonyos munkák elkészítését kiszervezem, hogy gyorsabban és több anyagot tudjak/tudjunk készíteni nektek. Ezzel jelentősen gyarapodhat a Te tudásod is. Amennyiben szeretnéd támogatni a szerkesztőség munkáját, ezt itt teheted meg:
Patronáló leszek!

Social média
Nézd meg az Instagram oldalamat: @balazsvegansport
Nézd meg a Facebook oldalamat: Balázs Vegán Sport

Lépj kapcsolatba velem!

    Adatvédelmi nyilatkozat*: hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat az Imaginative Bt., mint adatkezelő kezelje. *Adatkezelési Tájékoztató a láblécben található linken érhető el.    A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
    Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.