Varga Balázs Vegán Sporttáplálkozás
Sporttáplálkozási útmutató az izmos és szálkás testhez
Külföldi címre szeretnéd kiszállíttatni a Fehérjemítosz című könyvet?
Megoldjuk, ne aggódj!
Töltsd ki a megrendelési adataidat a lenti űrlap segítségével és már küldöm is a könyvedet!
  • A külföldre való kiszállítás költsége: bruttó 3 900 Ft
  • A következő országokból tudsz jelenleg könyvet rendelni: Ausztria, Belgium, Csehország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Luxemburg, Németország, Románia, Szlovákia, Szlovénia
  • Más országba szeretnéd rendelni a könyvet? Akkor írj az info@balazsvegansport.hu e-mail címre és 2-3 munkanapon belül megbeszéljük a részleteket.
  • A könyvedet a lehető leghamarabb átadjuk a futárnak, és a strapabíró, profi csomagolásnak köszönhetően biztosan nem fog megsérülni szállítás közben.
  • Fizetés: külföldi szállítási címre csak bankkártyás fizetési lehetőséged van!
  • A bankkártyás fizetés 100%-osan biztonságos megoldás, amit a Barion profi technológiája garantál. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény. Ezt a rendszert használja a Don Pepe, az Extreme Digital, az A38 Hajó és a Jófogás.hu is.
Rendeld meg a könyvedet itt!
és tied lehet a Fehérjemítosz című könyv + a Nemzetközi elit vegán sportolók titkai című e-könyv

A könyv bruttó ára: 4 990 Ft.

Az ingyenes e-könyvet fizetés után e-mailben fogod megkapni, a nyomtatott könyvet pedig bruttó 3 900 Ft-os csomagolási és szállítási költséggel tudjuk elküldeni neked futárral.


 


KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!
Ha felmerült benned bármilyen kérdés…
Előfordulhat, hogy még bizonytalan vagy a vásárlásban, vagy valamit szeretnél megtudni. Ez egy teljesen természetes folyamat vásárlás előtt. Felmerülhet olyan kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt az info@balazsvegansport.hu e-mail címre és 48 órán belül örömmel segítek neked.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.