Varga Balázs Vegán Sporttáplálkozás
Növényi sporttáplálkozás, tudományos alapokon, fikciótól mentesen!
Bemutatkozás
Ki vagyok és mit csinálok?
Varga Balázs vagyok, vegán táplálkozási szakértő és blogger.
Fontosnak tartom felhívni a figyelmet, hogy minden sportolónak van lehetősége továbblépni az állati fehérjéken túl és kipróbálni valami újat. Elkötelezettnek érzem magam abban, hogy mind azt a tudást, amit az évek alatt megszereztem átadjam egy új generációnak, hogy jobb világot teremtsünk magunknak, másoknak, környezetünknek.
  • Szakértelem. Növényi alapú táplálkozásról szóló tanulmányaimat az amerikai Cornell Egyetem és a T. Colin Campbell Alapítvány által létrehozott képzésén végeztem el.
  • Sport és erő. Az életem szerves részét képezi a napi testmozgás, fő sportágam a streetworkout.
  • Egy mérés, nem mérés. Eredeti végzettségemet tekintve mérnök informatikus, mérnöktanár vagyok, tanulmányaimat a Budapesti Műszaki Főiskolán végeztem el.
  • Tudás, amit érdemes terjeszteni. Szeretnék segíteni mindazoknak, akik szeretnének lefogyni, izmot építeni, egészségesen élni.

 

Tudományos alapokon, fikciótól mentesen!

      

Kérj személyes konzultációt és két munkanapon belül válaszolok

Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat az Imaginative Bt., mint adatkezelő kezelje. Adatkezelési Tájékoztató a láblécben található linken érhető el.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.