FÉRŐHELYEK SZÁMA BETELT!
Varga Balázs Vegán Sporttáplálkozás
Sporttáplálkozási útmutató az izmos és szálkás testhez
Vegán január kihívás, avagy próbáld ki a növényi alapú táplálkozást egy hónapig!
…hogy jobb legyen az egészséged, hatást gyakorolj a környezetre és támogasd az állatvédelmet
Próbáld ki egy hónapig milyen az, amikor több energiád van, jobban regenerálódsz sportolás után, jobb lesz az emésztésed, könnyebbnek érzed magad és új ízeket ismersz meg.
 • Ingyenes online kihívás, csak regisztrálni kell
 • Mikor? 2022. január 3. hétfő 19:00 óra
 • Helyszín: online, webinár
 • Milyen hosszú? kb. 90 perc
 • Résztvevőszám: max. 500 fő
 • Ajándék: A kihívás alatt értékes ajándékokat is nyerhetsz
Jelentkezz az ingyenes kihívásra!

FÉRŐHELYEK SZÁMA BETELT!
Ha szeretnéd tudni, hogy mikor lesz
hasonló esemény, akkor iratkozz fel
a hírlevél értesítőre, hogy
első kézből kapj információt!

>> Hírlevél feliratkozás itt <<

Mi ez a kihívás és mit fogsz kapni?

? Vegán január kihívás
Vegán január. Ezt a kihívást már évek óta azért szervezik sokan, hogy segítsék azokat az embereket, akik szívesen kipróbálnák a növényi alapú táplálkozást vagy a vegán életmódot, de nem tudják hogyan kezdjék el. Az évkezdés mindig jó alapja lehet valami újnak a kipróbálására, így ez előadáson sok segítséget fogsz kapni milyen úton érdemes elindulni.
? Válaszokat kaphatsz az alábbi kérdésekre
Mi a vegánság? Mi a különbség a táplálkozási típusok között? Miért jó a növényi alapú táplálkozás? Hogyan érdemes elkezdeni? Milyen lépésekben érdemes haladni? Hol vannak a buktatók? Hol találok recepteket? Mire érdemes figyelni? Gyakori mítoszok terítéken: fehérje, szója, vitaminok. Egészségügyi szempontból kell-e 100% vegánnak lenni? Család és barátok kommunikációja.
? Érdekes feladatok és gyakorlatok
Új tudáson és gyakorlati ismereteken felül érdekes feladatokat és kihívásokat kapsz, amelyek segítenek elindulni az úton és elérni a céljaidat.
? Saját tapasztalat és siker
A kihívás végén a tervek szerint több lesz az energiád, új ételeket ismerhetsz majd meg, új élményekkel gazdagodhatsz. Megtapasztalhatod saját magad is mi az oka annak, hogy már közel 80 millió vegán van a világon.
✍ Tudományosan bizonyított
Az előadás során a ma legfrissebb és legaktuálisabb kutatások által bizonyított felfedezésekről tudhatsz meg többet, melyek segítenek megérteni a növényi táplálkozás körül kialakult tévhitek magyarázatát. Nem vegán dogmákat kapsz, hanem a bizonyítékon alapú orvoslás korrekt magyarázatát.
? 90 perc élőben
Az előadást élőben fogjuk közvetíteni, így fontos, hogy feliratkozz, mert csak így kaphatsz értesítőt az indulásról és a közvetítés helyéről.


Olvasd el azok véleményét,
akik már voltak valamilyen előadásomon


AZ ELŐADÁS HÁZIGAZDÁJA: VARGA BALÁZS

Szakmai háttér
Vegán táplálkozási szakértő és blogger. A Pécsi Tudományegyetemen tanult a Dietetikai és Komplementer Medicina Tanszéken. A TOP 10 legjobb növényi étel a testépítéshez és a Teljesítményfokozó növényi ételek című e-könyvek szerzője. Legismertebb munkája a Fehérjemítosz című könyv, amely Magyarországon egyedülállóan foglalkozik a növényi alapú táplálkozással. A könyv nagy hangsúlyt fektet a sporttáplálkozásban régóta fennálló tévhitre, miszerint az izomépítéshez hús kell.

 • Több mint 150 szakmai blogcikk
 • 29 teltházas előadás
 • Több mint 5 000 eladott könyv
 • Több mint 12 000 Facebook követő
 • Több mint 190 elégedett ügyfél


Szeretek vacsorával egybekötött szakmai előadásokat tartani, ahol nem csak tanulni lehet, de új ízeket megismerni és barátkozni hasonló gondolkodású emberekkel.


Már 20+ podcast adásban beszélgettem vendégekkel az életmódváltásról, az egészséges táplálkozásról és a sportolás hasznosságáról

Miért érdemes regisztrálnod?
Hatékonyan és gyorsan megszerezheted az előrelépéshez szükséges tudást.
Az előadás szórakoztató, de pontosan annyi ideig tart, ami szükséges a teljes megértéshez.

? Kérdezési lehetőség előadás után
Az előadás után nem rohanok el sehová, hiszen örömmel válaszolok a felmerülő kérdéseidre. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tudod átültetni a saját életedbe a bemutatott példákat, akkor kérdezz és válaszolok.
? Felvételről is visszanézhető pár napig!
Akkor is érdemes jelentkezni, ha nem tudsz részt venni élőben, mivel a kihívás hetén vasárnap (január 9.) éjfélig visszanézhető lesz a közvetítés felvételről is.


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.