ÚJ KÖNYV: Varga Balázs táplálkozási szakértőtől – MÁR TÖBB MINT 300 MEGRENDELÉS!
Zsírégetők: A legendák nyomában
Táplálékkiegészítők és a fogyás kapcsolata
Szerezd meg az új e-könyvet és kezdj el tanulni:

Segít megérteni az elhízás, az étkezés és a táplálékkiegészítők kapcsolatát. Valóban segíthetnek a népszerű termékek? Mit mond a tudomány? Mit mondanak az emberek, akik használják őket? Egy nagy elemszámú kutatással összekötött vizsgálat, hogy leleplezzük a rejtélyt.
Kedvezményes kiegészítő e-könyvek limitált ideig:
GYAKORLATIAS TANANYAGOK A FOGYÁSRÓL
3 990 FT-ÉRT
MOST A TIED LEHET! ➜
  • 60 oldal: több mint 100 szakmai hivatkozás
  • A könyv célja annak megvizsgálása, hogy az elhízás csökkentésében milyen szerepe van a funkcionális élelmiszereknek.
  • Az elhízás csökkentésének milyen hatása van a betegségek megelőzésében? Milyen tipikus testsúlycsökkentő étrendek léteznek és melyik az, ami valóban tudományosan is alátámasztva a legjobb választás? A testsúlycsökkentő funkcionális élelmiszereknek milyen a magyar piacon betöltött szerepe? A médiának valóban erős hatása van a testképünk meghatározásában?
  • Nagy elemszámú (n=616) kvantitatív kutatás és elemzés a táplálékkiegészítők vizsgálatára: jellemzően milyen fogyáshoz kapcsolódó táplálékkiegészítőt használnak az emberek és annak van-e hatása?
  • Formátum: digitális e-könyv (PDF)
  • Kedvezményes e-könyv vásárlási lehetőség: TOP 14 Tudományos tény a fogyáshoz (PDF) + Szuper Mini Kézikönyv Fogyáshoz (PDF)1
  • Ára: 3 990 Ft
  • 100% biztonságos vásárlás2
1 Az extra kiadványokat az űrlapon tudod megvásárolni a lenti jelölőnégyzet bejelölésével.

2 Adataidat a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki! Az oldalunk SSL tanúsítványa a biztosíték arra, hogy a megadott adataid nálunk biztonságban vannak.

Bankkártyás fizetés esetén a tranzakció online fizetési partnerünk (Barion) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

SZEREZD MEG EZT A SZUPER
ÁTFOGÓ KIADVÁNYT!A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.